ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΚΥΨΕΛΗΣ Βραβεύτηκε ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ.









Το αδιαχώρητο έγινε στην μεγάλη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Αθηναίων στην Ευελπίδων 18 δίπλα στην (πρώην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων) στην εκδήλωση κοπής πίτας της Δ.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Κυψέλης την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου. Τα μέλη της δημοτικής επιτροπής έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους τόσο για την κινητοποίηση των κατοίκων της περιοχής, όσο και για την άριστη οργάνωση της εκδήλωσης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα μέλη, οι φίλοι καθώς και οι φορείς της περιοχής της 6ης δημοτικής κοινότητας, ανάμεσά τους πολιτιστικοί σύλλογοι, εμπορικοί και επαγγελματικοί φορείς,  ενώσεις και κινήσεις των κατοίκων με ξεχωριστή παρουσία από την κίνηση των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα που έδωσαν δυναμικά το παρόν. Συμμετείχαν επίσης, μέλη Ν.Ε. και Δ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. από την Α' και Β΄ περιφέρεια Αθηνών καθώς και από το υπόλοιπο της Περιφέρειας Αττικής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ κύριος Σαλαβράκος Νικόλαος, ο Υπουργός υποδομών μεταφορών και δικτύων και βουλευτής του ΛΑΟΣ κύριος Μάκης Βορίδης, ο εκπρόσωπος τύπου του ΛΑΟΣ και βουλευτής κύριος Κωστής Αϊβαλιώτης, ο βουλευτής Α΄ Αθήνας κύριος Θάνος Πλεύρης, εκ μέρους του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτή του ΛΑΟΣ κυρίου Αστέριου Ροντούλη συμμετείχε ο συνεργάτης του κύριος Ροκάς Μιχάλης. Επίσης, συμμετείχαν, ο σύμβουλος του Προέδρου κυρίου Γεωργίου Καρατζαφέρη στρατηγός ε.α. κύριος Ιωάννης Ζαφειρόπουλος, ο αναπληρωτής Γραμματέας της Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. ιατρός κύριος Παπαμιχαήλ Ανδρέας, ο δημοτικός σύμβουλος του ΛΑ.Ο.Σ. και γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων κύριος Δημήτριος Κωνσταντάρας, ο δημοσιογράφος και υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές του 2010 Άρης Σπίνος, οι οποίοι μίλησαν προς το ενθουσιώδες κοινό.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν η βράβευση  και απονομή αναμνηστικής τιμητικής πλακέτας στον πρόεδρο της Νεολαίας του ΛΑΟΣ της ΝΕ.Ο.Σ. κύριο Γιάννη Παναγιωτακόπουλο από τον Γραμματέα της Δ.Ε. ΛΑΟΣ Κυψέλης Σπύρο Παπαδόπουλο εκπροσωπώντας το Δ.Σ.. Ο γραμματέας του ΛΑΟΣ Κυψέλης εξήρε την αγωνιστική διαχρονική του παρουσία, την συνέπεια και την ανιδιοτέλεια του προέδρου της ΝΕΟΣ στοιχεία που τον καταξιώνουν στην συνείδηση των συναγωνιστών του αλλά και του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη.

Η όμορφη κατά γενική ομολογία εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας από τον Βουλευτή της Α΄ Αθήνας του ΛΑ.Ο.Σ. Θάνο Πλεύρη.


Τομέας Επικοινωνίας


Δ.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. ΚΥΨΕΛΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: