ΠΡΟΣ: - ΠΡΟΕΔΡΟ  του ΛΑΟΣ                                     20/02/2012
              κ. Γ. Καρατζαφέρη
            - Οργανωτικό ΛΑ.Ο.Σ.



Μετά τα τελευταία γεγονότα στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. ( προσχώρηση στην Ν.Δ. των κ.κ. Βορίδη-Γεωργιάδη), το Δ.Σ. της Δ.Ε. Κυψέλης-6η δημοτική κοινότητα, σε τακτική συνεδρίαση του την Δευτέρα 20/2/2012 και με δεδομένα τον προβληματισμό και τις απορίες που προέκυψαν στα μέλη και τους φίλους του ΛΑ.Ο.Σ. στην περιοχή μας από τις πράξεις των δύο πρώην Βουλευτών, μετά από συζήτηση, αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει κείμενο ανακοίνωσης του γραμματέα της Δ.Ε. κ. Σπύρου Παπαδόπουλου η οποία να ανακοινωθεί στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη, στο οργανωτικό της Κ/Δ του ΛΑ.Ο.Σ. και να αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα της Δ.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγωνιζόμαστε για ιδέες, αξίες, αρχές, θεσμούς.

Δεν υπηρετούμε παρακμιακές συμπεριφορές, προσωπικές τακτικές και στρατηγικές ποδηγέτησης, που έχουν σαν αποτέλεσμα την κατασπατάληση ανθρώπινου δυναμικού προς εξυπηρέτηση προσωπικών και μόνον φιλοδοξιών.

Αρνούμαστε παλαιοκομματικές νοοτροπίες «άλλων» εποχών που κατέστρεφαν ελπίδες και προοπτικές και μάτωναν ψυχές, στέλνοντας στην αγωνιστική απραξία χιλιάδες αγωνιστές.

Ο πολιτικός αρριβισμός και το «life style» δεν έχουν θέση και χώρο στο δικό μας πνεύμα που σαν ορίζοντα και σημείο αναφοράς έχει την μαχητική αντίληψη ζωής και την αγωνιστική καταξίωση μέσα από την συλλογική προσπάθεια.

Το σαθρό και υπό κατάρρευση οικοδόμημα  του πολιτικού συστήματος όσοι έψαχναν την αφορμή και έσπευσαν να το στηρίξουν σύντομα θα το νιώσουν να καταρρέει και στις δικές τους πλάτες.

Παραμένουμε ενωμένοι και συντεταγμένοι στον ΛΑ.Ο.Σ., τον πολιτικό πατριωτικό φορέα που διεμβόλισε το σύστημα και αποκάλυψε τον αντεθνικό και αντιλαϊκό ρόλο του συνασπισμού ΠΑ.ΣΟ.Κ.-Ν.Δ. Α.Ε. και ΣΙΑ, στηρίζοντας τον πρόεδρο του κ. Γ. Καρατζαφέρη, συνεχίζοντας τον αγώνα για την πατρίδα μας, την εθνική αξιοπρέπεια και τον δοκιμαζόμενο λαό των Ελλήνων.

ΛΑ.Ο.Σ. Κυψέλης
Το Δ.Σ. της Δ.Ε.
        


Δεν υπάρχουν σχόλια: