Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Ολομέλεια της Τ.Ο. ΛΑ.Ο.Σ. Κυψέλης


    Το βράδυ της Πέμπτης στις 15/12/2011 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ολομέλεια της τοπικής οργάνωσης του ΛΑ.Ο.Σ. Κυψέλης. Τα μέλη μας και πολλοί καλοί φίλοι της οργάνωσης από όλη την 6η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου της Αθήνας προσήλθαν στην εκδήλωση. Αρκετοί από τους φίλους της Τοπικής εξεδήλωσαν την πρόθεση να εγγραφούν ως τακτικά μέλη για να αρχίσουν να συμμετέχουν συστηματικά στις δράσεις και στις εκδηλώσεις μας. Ο γραμματέας της επιτροπής κ. Σπύρος Παπαδόπουλος παρουσίασε τους Ομιλητές μεταξύ των οποίων τον Βουλευτή Α' Αθήνας Αθανάσιο Πλεύρη, τον Δημοτικό Σύμβουλο του ΛΑ.Ο.Σ. στον Δήμο της Αθήνας κ. Δημήτρη Κωνσταντάρα, τον εκπρόσωπο της κεντρικής διοίκησης του κόμματος κ. Κωνσταντίνο Αναγνώστου και το νέο στέλεχος του κόμματος που προσχώρησε πρόσφατα από την Ν.Δ. κύριο Τσιμπλάκη Γεώργιο που εγγράφηκε πρόσφατα ως ενεργό μέλος της Τοπικής μας Οργάνωσης.
    Ο κύριος Πλεύρης αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, στις εντυπώσεις του από το ταξίδι του στην Γερμανία όπου συναντήθηκε με Γερμανούς αξιωματούχους και στα προβλήματα της 6ης Δημοτικής Κοινότητας, την εγκληματικότητα, την λαθρομετανάστευση, την Δημοτική Αγορά κλπ. Ο κ. Πλεύρης έκλεισε την ομιλία του αναφερόμενος στις πετυχημένες δράσεις και συμμετοχή της Τοπικής στην κοινωνία των πολιτών, παροτρύνοντας για την συμμετοχή των μελών του ΛΑ.Ο.Σ. με προτάσεις στη διαβουλευτική διαδικασία, τόσο αυτή που συνοδεύει το Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο για την Αθήνα όσο και σε κάθε νομοθετική προσπάθεια.
   Ο κύριος Κωνσταντάρας πήρε τον λόγο αναφερόμενος στα προβλήματα της περιοχής και στην προσπάθεια που καταβάλλει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για την αντιμετώπισή τους. Αναφέρθηκε επίσης, στους περιορισμούς που του επιβάλλονται στην προσπάθειά του καθώς η συμμετοχή του δεν είναι ανεξάρτητη αλλά μέσα από την παράταξη του κυρίου Ν. Κακλαμάνη, όπου όμως καταφέρνει επιδέξια να περνάει τις προτεραιότητές του.
   Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο κύριος Αναγνώστου αναφερόμενος στην οργανωτική δράση του κόμματος, που εκφράζεται μέσα από την αναδιοργάνωση και επέκταση των νομαρχιακών επιτροπών. Επίσης, αναφέρθηκε στις πετυχημένες δράσεις των νομαρχιακών της Αθήνας και στην επιτυχία των οργανώσεών να προσελκύουν καινούργια μέλη συνεχώς, τονίζοντας πως αυτό είναι δείγμα της ανοδικής τάσης του κόμματος στην κοινωνία.
   Όλοι οι ομιλητές διατύπωσαν την υποστήριξή τους προς την Τοπική Οργάνωση και τη περιοχή μας καλώντας τους πολίτες πηγαίνουν σε αυτούς για να αναφέρουν τα προβλήματα που απασχολούν τους ίδιους και την γειτονιά τους.
  Ο γραμματέας της Τοπικής κ. Παπαδόπουλος έκλεισε την εκδήλωση παρουσιάζοντας το ημερολόγιο που έφτιαξαν με ομαδική προσπάθεια τα μέλη της οργάνωσης για την οικονομική της ενίσχυση. Το ημερολόγιο του 2012 στοιχίζει 2,5 Ευρώ και μπορούν όλοι να το προμηθευτούν προσερχόμενοι στα γραφεία της τοπικής μας ή καλώντας μας στο τηλέφωνο. Επίσης, αναφέρθηκε στην εκδήλωση που διοργανώνονταν εκείνη την ώρα από το συντονιστικό των καταστηματαρχών της Φωκίωνος Νέγρη έξω από την κατειλημμένη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης καλώντας τους παρευρισκομένους να κατέβουν όλοι μαζί προς τα εκεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια: