Ο Θάνος Πλεύρης οργώνει την Αθήνα

Ο Θάνος Πλεύρης στην Κυψέλη









Ο βουλευτής Α ’Αθηνών του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Θάνος Πλεύρης στο πλαίσιο των καθημερινών του επισκέψεων στις γειτονιές των Αθηνών, την Παρασκευή 21 Οκτ. 2011 συναντήθηκε με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής των Δικαστηρίων, στην πλατεία Ειρήνης εμπρός από τα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ο διάλογος επικεντρώθηκε γύρω από τα τρέχοντα ζήτημα τα της επικαιρότητας, τις κρίσιμες εξελίξεις στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας, την οικονομική κρίση, την ανεργία, την λαθρομετανάστευση.
   Παρόμοια συνάντηση έλαβε χώρα την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στη Φωκίωνος Νέγρη όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής, συζητώντας για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η άλλοτε αρχοντική γειτονιά των Αθηνών. Εγκληματικότητα, υποβάθμιση, λαθρομετανάστευση, παραεμπόριο, παράνομα τζαμιά, κατάληψη της Δημοτικής Αγοράς από αριστερούς και λαθρομετανάστες, γκετοποίηση της περιοχής, ανεργία. Οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για την αδιαφορία του κράτους στα προβλήματα του Έλληνα πολίτη, και ζήτησαν από τον Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. να αναδείξει τα ζητήματα αυτά μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, προκειμένου οι αρμόδιες κρατικές  αρχές να βρεθούν προ των ευθυνών τους. Η συζήτηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα, με διάλογο, ερωτήσεις, και επισημάνσεις, γεγονός το οποίο αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την μεγάλη απήχηση που έχει ο λόγος του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού στους Έλληνες πολίτες, και ειδικά στις πολύπαθες γειτονιές του κέντρου των Αθηνών, και συγκεκριμένα του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος.
Στις συναντήσεις παρίσταντο και μέλη της Τοπικής Οργάνωσης του ΛΑ.Ο.Σ. Κυψέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: