Έγινε χθες με επιτυχία η ολομέλεια της Τ.Ο. ΛΑ.Ο.Σ. Κυψέλης



Δημήτριος Κωνσταντάρας Δημοτικός Σύμβουλος του ΛΑ.Ο.Σ. στον Δήμο της Αθήνας εκλεγμένος με τον συνδυασμό "Αθήνα πόλη της ζωής μας"

Έγινε εχθές στα γραφεία της οργάνωσης η ολομέλεια της Τοπικής Οργάνωσης του ΛΑ.Ο.Σ. Κυψέλης. Η εκδήλωση άρχισε με εισήγηση του Γραμματέα της Τ.Ο. Κυψέλης κυρίου Σπύρου Παπαδόπουλου που μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους ομιλητές καθώς και τα μέλη και τους καινούργιους φίλους της οργάνωσης για την συμμετοχής τους. Ο Γραμματέας σχολίασε την επικαιρότητα για την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και τα επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος, "όπου το πασοκικό παρακράτος, συνεργεία των πάσης φύσεως κουκουλοφόρων και μπαχαλάκιδων κατάφερε να εκτρέψει την προσοχή του κόσμου από τα πραγματικά προβλήματα του λαού στα έκτροπα της πλατείας". Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανάγκη το κόμμα να επιταχύνει τον βηματισμό του στο άνοιγμα προς την κοινωνία οργανώνοντας την δράση του σε κάθε γειτονιά και επαρχία για να μπορέσει να ηγηθεί της προσπάθειας ανασύνταξης της κοινωνίας και της πατρίδας, η οποία οδηγείται σε διάλυση και μαρασμό από τη διαλυτική δράση του προδοτικού δικομματισμού και των ακραίων ομάδων πατρώνων της αναταραχής, επισημαίνοντας την προσοχή όλων στις εποχές που έρχονται.

Ο κύριος Πλεύρης πήρε τον λόγο αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πατριωτικός χώρος να επικοινωνήσει με ευρύτερα κομμάτια του πληθυσμού. Μίλησε για την ευκαιρία που συνεπάγεται για τον πατριωτικό χώρο η εποχή των αλλαγών που ζούμε, καθώς το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης περνά κρίση και γίνεται από όλους αποδεκτή η αποτυχία του να διαχειριστεί με επιτυχία τις τύχες του έθνους. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πολιτικές επιλογές του κόμματος σχετικά με το μνημόνιο αναφέροντας, " πως εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως ο αντιμνημονιακός λόγος και στάση δεν ωφέλησε κανέναν πολιτικό χώρο'' σημειώνοντας τη μηδαμινή αύξηση της αποδοχής που έχει το ΚΚΕ από τον λαό, που επιδόθηκε σε κατεξοχήν αντιμνημονιακή ρητορεία και πολιτική. Επεσήμανε πως το πολιτικό σκηνικό είναι πολύ ρευστό και πως σε μεγάλο βαθμό η λύση για το πρόβλημα της Ελλάδος βρίσκεται στα χέρια των εταίρων μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς εάν αποφασίσουν να προχωρήσουν σε μια συνολικότερη αντιμετώπιση του προβλήματος θα επηρεάσει πολύ θετικά την χώρα μας. Από την άλλη ανέφερε πως πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί γιατί είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και της συρρίκνωσης ή της διάλυσης της Ε.Ε. Κλείνοντας, επισήμανε πως η στάση μας θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμη και μαχητική για κάθε ενδεχόμενο, να μην υποστούμε επιπλέον φθορές ώστε την επαύριο των εξελίξεων να μπορέσουμε να αναλάβουμε ηγετικό ρόλο στην ανασυγκρότηση της χώρας. Λέγοντας, πως υπάρχει ήδη απόφαση του κόμματος, η οποία υλοποιείται, για έξοδο στην κοινωνία και σε κάθε περιοχή της χώρας από τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος ώστε να επιτευχθεί η επικοινωνία του κόμματος με την κοινωνία. Ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό, όπου τέθηκαν ζητήματα, όπως η αποτελεσματικότητα της επικοινωνιακής δράσης του κόμματος, η δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων μας καθώς και ειδικότερα ζητήματα. Σε όλα αυτά ο κύριος βουλευτής απάντησε με προσοχή, ικανοποιώντας πλήρως τους ερωτώντες.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο κύριος Δημήτρης Κωνσταντάρας. Ο κύριος Δημοτικός Σύμβουλος αναφέρθηκε στην επιτυχία του κόμματος να έχει για πρώτη φορά εκπρόσωπό του στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, επισημαίνοντας πως η προσπάθεια αυτή θα ήταν πολύ πιο επιτυχημένη εάν δεν υπήρχε η διαρροή προς την Χ.Α. την οποία υπολογίζει γύρω στο 30% της δύναμης του ΛΑ.Ο.Σ. στον Δήμο. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή του κυρίου Καμίνη να εφαρμόσει ορισμένα χρήσιμα μέτρα για την Αθήνα, καθώς η αριστερή πλειοψηφία αντιδρά σε κάθε προσπάθεια περιστολής των φαινομένων που σχετίζονται με τη δράση των λαθρομεταναστών. "Είναι η χειρότερη δημοτική αρχή" πρόσθεσε "εξ αιτίας της κυριαρχίας σε αυτή των αριστερών ρευμάτων". Μέσα στα θετικά της δικής του παρουσίας στον Δήμο και της δράσης της παράταξης στην οποία συμμετέχει, ανέφερε την επιτυχία να ανέβουν στην ατζέντα του δημάρχου ζητήματα σχετικά με την καταπολέμηση των φαινομένων που σχετίζονται με τη λαθρομετανάστευση, όπως η εγκληματικότητα στο κέντρο της πόλης και στο 6ο δημοτικό διαμέρισμα, το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου για αποτροπή της εισόδου και εγκατάστασης μεταναστών στην πόλη, η προσπάθεια για την καταπολέμηση του παρεμπορίου και την αναβάθμιση γειτονιών της πόλης. Αναφέρθηκε στην προσπάθεια για την καταπολέμηση του φαινομένου της διακίνησης ναρκωτικών στο κέντρο της πόλης και στην σχετική απόφαση για την μεταφορά του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο στο νοσοκομείο Ελπίς στους Αμπελόκηπους, ψήψισμα που δεν υποστηρίχθηκε από την παράταξη στην οποία συμμετέχει. Επίσης, αναφέρθηκε στο ζήτημα του μουσουλμανικού τεμένους που αναμένεται να φτιαχθεί στον βοτανικό. Ακόμα, αναφέρθηκε σε επιχειρηματικές κινήσεις με επενδύσεις σε ακίνητα στο κέντρο της Αθήνας σε υποβαθμισμένες περιοχές της Νεάπολης και της πλατείας Καραϊσκάκη. Αναφέρθηκε επιλέον σε πλήθος θέματα σχετικά με τη δημοτική αρχή, όπως η εκκρεμότητα της τοποθέτησης ενός αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τον γλύπτη κύριο Παπά, το μέτρο του δημοτικού αστυνομικού, ανάπλαση και καθαρισμό γειτονιών κλπ, επίσης μοίρασε στους παρευρισκομένους και ένα γραπτό κείμενο. Τελείωσε, καλώντας τους δημότες, φίλους και υποστηρικτές του ΛΑ.Ο.Σ. σε ετοιμότητα, να παρακολουθούν τη δράση του δήμου και να επικοινωνούν μαζί του για να μπορεί να ασκεί αποτελεσματικότερα έλεγχο σε όσα γίνονται ή παραλείπονται από την δημοτική αρχή. Επίσης, μιλώντας για τη γενικότερη πολιτική κατάσταση κάλεσε τα στελέχη και μέλη του κόμματος να είναι επιθετικοί "για να φέρουμε όσους δυνατό περισσότερους συμπολίτες μας ψηφοφόρους άλλων κομμάτων στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ.".

Η συζήτηση έληξε με ερωτήσεις από το κοινό στις οποίες και ο κύριος Κωνσταντάρας απάντησε ικανοποιητικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: